Harga & Testimonial DX Lingerie

Assalamualaikum & salam sejahtera utk semua reader Kedai Luar Biasa.

Setelah sekian lama saya menyepi tanpa sebarang entry, kini saya kembali dengan testimonial saya sendiri memakai DX Lingerie dari Elken ni. Setelah saya diberi peluang untuk memiliki sendiri set lingerie ni, rasa betul2 lebih bersemangat & berkeyakinan tinggi dari sebelum ni. Maklum lah bila dah kahwin, badan pun makin berisi, confirm kita rasa makin rendah diri kan?? Tapi bila dah tau cara nak tingkatkan keyakinan diri tu, sy terus nekad utk membeli set korset ni. 

Jujur saya katakan, sebelum ni saya tergoda dengan set korset dari syarikat Hai-O iaitu Premium Beautiful, sebab boleh terus buat bayaran ansuran bulanan dari rakan yang menjual PB tu tanpa interest langsung. Tapi bila difikir2 kan semula, walaupun harga PB & DX Lingerie tidak banyak beza, kualiti menjadi keutamaan. So saya teruskan niat saya dengan membeli DX Lingerie & akan share kan testimonial saya dengan semua orang. 

Saya mula memakainya pada minggu lepas 12/10/12 setelah permohonan AEON saya diluluskan dalam masa 2 hari sahaja. Saya memang memerlukan pinjaman AEON ni memandangkan saya banyak komitmen kewangan lain. Interest AEON ni pun tersangatlah rendah iaitu 1.5% shj & saya memilih untuk membayar semula dalam masa 12 bulan iaitu RM249 sebulan. Jika pinjaman melebihi RM3k, interestnye adalah 1.0% shj. Pinjaman yang saya buat RM2475, iaitu set Waist Nipper, so interestnya hanya RM513 shj. Kalau nak buat bayaran dalam 24 atau 36 bulan pun boleh, rujuk jadual di bawah ye. Nak apply AEON ni pun senang sangat, hanya perlukan salinan I/C, payslip & statement bank (3 bulan) shj. Mudah kan?? Tapi kalau nak bayar dengan kad kredit, interestnya adalah 0%. Kalau cash buyer amatlah di alu2 kan, xpayah nak pening2 kepala =)

Kat bawah ni saya sertakan harga pakej terkini dan sah sehingga 24 Mac 2013:

*klik gambar utk besar*
RP: harga bukan ahli
DP: harga ahli
Set Waist Nipper (Brassiere + Long Girdle + Waist Nipper)
Pakej A
Harga ahli: RM2475 (Semenanjung) l RM2500 (Sabah/Sarawak)
AEON Installment: 
12bulan - RM249 (Semenanjung) l RM252 (Sabah/Sarawak) 
24bulan - RM144 (Semenanjung) l RM145 (Sabah/Sarawak)
36bulan - RM108 (Semenanjung) l RM110 (Sabah/Sarawak)

Set Body Shaper (Brassiere + Long Girdle + Body Shaper)
Pakej B
Harga ahli: RM2680 (Semenanjung) l RM2705 (Sabah/Sarawak)
AEON Installment: 
12bulan - RM269 (Semenanjung) l RM272 (Sabah/Sarawak) 
24bulan - RM155 (Semenanjung) l RM157 (Sabah/Sarawak)
36bulan - RM117 (Semenanjung) l RM118 (Sabah/Sarawak)

Full Set (Brassiere + Long Girdle + Waist Nipper + Body Shaper)
Pakej C
Harga ahli: RM3655 (Semenanjung) l RM3655 (Sabah/Sarawak)
AEON Installment: 
12bulan - RM347 (Semenanjung) l RM350 (Sabah/Sarawak) 
24bulan - RM192 (Semenanjung) l RM194 (Sabah/Sarawak)
36bulan - RM140 (Semenanjung) l RM142 (Sabah/Sarawak)

Twin Set (2xBrassiere + 2xLong Girdle + Waist Nipper + Body Shaper)
*Free 2x Panties
Pakej D
Harga ahli: RM4855 (Semenanjung) l RM4905 (Sabah/Sarawak)
AEON Installment: 
12bulan - RM459 (Semenanjung) l RM463 (Sabah/Sarawak) 
24bulan - RM254 (Semenanjung) l RM257 (Sabah/Sarawak)
36bulan - RM186 (Semenanjung) l RM188 (Sabah/Sarawak)

So harini lebih kurang seminggu saya dah memakai DX Lingerie ni, memang puas hati sebab memang senang memakainya tanpa bantuan orang lain pun. Dari segi mencuci & menyidai pun ada diberi tunjuk ajar supaya korset ni tahan lebih lama. Cuba tengok gambar rajah kt bawah ni.


Untuk gambar sebelum & selepas memakai DX Lingerie selama seminggu ni saya belum ada testimonial yang   jelas. Gambar2 di bawah di ambil pada malam tadi di HQ Elken Jln Klang Lama sempena meraikan kenaikan pangkat ibu & ayah saya merangkap Upline saya sebagai Manager baru.

ni antara gambar 'bulat' saya & suami, xbyk bergambar pun sbb kami bukan gila kamera (ayat cover ni ^^)
ni baru ambil malam tadi, setelah mengamalkan Spirulina & El Marino untuk kesihatan dalaman & awet muda
saya & suami sekarang.. amacam??
bersama ayah tersayang yang berusia 57tahun
usia ibu sy 52tahun
ibu & ayah, tonggak kejayaan saya selamanya =)
my cousin, Along merangkap downline saya yg bersemangat waja!!
Lps puas mencari br jumpa gambar masa attend Latihan Pengedar Baru Elken di The Palace of the Golden Horses bulan April lepas. Maklum lah mmg xbyk amik gambar badan sbb segan xde shape, kalau amik pun terpaksa tutup sana tutup sini pastu pakai baju color gelap. Mesti u alls pun pernah rasa ape yg saya rasa kan?? its normal tp sekarang yg best nye dah xbyk merungut dalam pemilihan baju & keyakinan diri pun makin bertambah.


Lepas ni saya akan share lebih banyak testimonial saya dengan angle & pose yang lebih jelas selepas sebulan, 2bulan, 3bulan & seterusnya. So jangan lupa jenguk blog Kedai Luar Biasa ni nanti ye. Kalau ada apa2 pertanyaan, boleh email saya ke norbaizura.ar@gmail.com, saya sedia membantu =)

Di sini juga saya lampirkan testimoni dari pelanggan lain:


*EISYA RAHMAN
"Hi...saya pengguna Elysyle DX Lingerie ingin memberi sedikit testimoni. Setelah melahirkan anak sulung, berat saya naik mendadak. Berdiet dan mengambil produk kurus mmg akan mengurangkan berat badan tetapai untuk mengembalikan bentuk badan mmg agak susah dan perlu selalu berkunjung ke gym. Tapi dengan kesibukan tugasan harian, mana sempat. So sebelum ni, saya pernah pakai lingerie berjenama lain tetapi amat tidak selesa, terasa fabriknya keras, perut pedih-pedih sampai terluka sebab 'tulang' korset yg terasa macam dawai yang diikat ketat, susah nak memakainya dan paling saya tak suka bila buka habis kulit saya gatal2. Bila ada yg promo pd saya DX Lingerie mmg terasa serik tetapi bila sekali cuba mmg 'jatuh cinta'...sedap sgt pakai seharian di dipejabat dan sangat2 selesa, kainnya mmg sangat lembut disamping mengembalikan bentuk tubuh asal. Tak terasa pedih dan tak terasa gatal. Kalau nak dibandingkan pergi ke slimming centre, saya rasa baik dapatkan set DX Lingerie kerana bila pregnant lagi pun boleh pakai balik malah boleh di pakai semasa dalam pantang nak lagi cepat keberkesanannya ambil sekali dengan program Dr. Diet, sy suka perasa coklat...campur ngan ais + shake...yummy rasa macam ais krem. So untuk reward diri anda sendiri, nak membentuk badan yg cantik..bolehlah mencubanya...sy yakin sekali pakai pasti anda suka ;-)"


*BLuRpL3
"Saya juga pengguna Elysyle DX Lingerie. Kesannya amat menakjubkan..Walaupun setelah menggunakan DX lingerie baru mencecah 6 bulan, hasilnya amat menakjubkan. bentuk badan menjadi bentuk yang diidamkan. tak perlu susah hati lagi untuk pakai apa jenis pakaian pun. Fabrik kain & tekstur DX lingerie sangat selesa, tak gatal, tak berbau walaupun badan kerap berpeluh. ditambah pula dengan teknik pencucian DX lingerie yang mudah serta senang kering setelah dibasuh. Makan banyak pun tak terasa perut senak atau sendat. Yang paling saya suka, boleh dipakai ketika berjoging..tak ada langsung rasa sakit. Waktu bersolat pun sama, tak perlu susah payah nak buka & sidai berbanding kawan-kawan saya yang lain. So, dapat jimat masa kan..Percayalah, dah DX lingerie cuba pasti jatuh hati :)".

Related entry,
*Pengenalan DX Lingerie
*Testimoni Sebelum & Selepas DX Lingerie 
*Perbezaan DX Lingerie dgn lingerie jenama lain


Harga pakej di atas sah sehingga 24 Mac 2013 shj. Harap maklum.
Sebarang pertanyaan, boleh hubungi saya segera!!
Email: norbaizura.ar@gmail.com
SMS/WHATSAPP: +60177589283 (Azue)